La versión de su navegador no está debidamente actualizada. Le recomendamos actualizarla a la versión más reciente.

 

 

és avui dia una de les Organitzacions del Sector de Ferreteria de major volum de negoci de l'Estat. Constituïda com Societat Cooperativa, engloba 223 associats (tots ells, propietaris), i prop de 280 punts de Venda. És present a 25 províncies i en 13 comunitats autònomes.

 

La central del GRUP COFAC està situada a Parets del Vallès (Barcelona), al Polígon Industrial Can Volart, ocupant un total de 25.000 m2 de terreny propietat de la Cooperativa. La situació estratègica de les instal · lacions permet una agilitat logística fonamental per donar el millor servei als seus socis.

 

Actualment disposa d'un magatzem amb una Superfície Total de 20.500 metres quadrats, dels quals, una part comprèn una sitja totalment automatitzat de 18 metres d'altura, amb un volum útil de 54.000 metres cúbics. A més està dotat de GSA, amb radiofreqüència que permet una millor gestió de les ubicacions del producte, optimització d'inventaris, una millor gestió d'estocs i un sistema de treball en línia. Els Magatzems de Grup COFAC alberguen prop de 30.000 referències de producte.